+31(0)478 - 53 27 47 info@infrasmart.eu
 sinds  1993

Het mooiste bezit is gezondheid!

Infrarood

Een gezond en ontspannen leven met een infraroodcabine

Waarom infrarood

Sinds de opkomst van infraroodcabines in Europa, rond het jaar 2000, heeft deze markt zich snel ontwikkeld. Ook omdat het seeds duidelijker is geworden dat infraroodstraling goed voor je is. De warmte van de straling voelt als een weldaad voor je lichaam. Het geeft je lichaam, je immuunsysteem, een boost. Denk maar aan wat de zon met je doet. Niet voor niets ook dat veel mensen tijdens de donkere herft -en winterdagen gebaat zijn met bijvoorbeeld met lichttherapie.

Een sessie in een InfraSmart infraroodcabine zorgt voor een versnelde bloedsomloop en transpiratie. Hierdoor ontspant het lichaam, voert afvalstoffen af , bouwt weerstand op en geeft nieuwe energie. Infraroodcabines worden daarom niet allen gebruikt ter ontspanning, maar ook voor (top-)sport en zelfs ook in de medische sector.

Traditionele sauna

Een sauna in huis levert gezondheidsvoordelen. De gezondheidsvoordelen van de traditionele sauna zijn wetenschappelijk bewezen. De saunawarmte, gevolgd door de afkoeling van het lichaam met koud water na saunagebruik, werken als een fitnesstraining voor de bloedvaten. Een van de manieren waarop ons lichaam zich ontdoet van gifstoffen is door te zweten. Dit versterkt het immuunsysteem en beschermt tegen o.a. griep en verkoudheid.

Infrarood sauna

Verschillende onderzoeken hebben al meerdere malen aangetoond dat infraroodstraling erg goed is voor het lichaam. De infraroodcabines van Mari zorgen voor ultieme ontspanning. Terwijl u de warmte tot u neemt, dringt de straling diep door in uw lijf waardoor u een boost krijgt. De straling zorgt ervoor dat schadelijke stoffen uit uw lichaam worden gevoerd, zonder dat u daar maar enige inspanning voor hoeft te doen. Hierdoor werkt u zonder inspanning aan uw conditie. De Infraroodcabine doet al het werk voor u.

Exclusive COllection

Custom Made by Mari
Maak een afspraak