+31(0)478 - 53 27 47 info@infrasmart.eu
 sinds  1993

Wegdromen in uw eigen Sauna

traditionele sauna – Infrarood 

Gezondheid & wellness voordelen die uw leven verbeteren

In een sauna komt u helemaal tot rust. Na een dag hard werken of na een intensieve training is het heerlijk ontspannen in uw eigen sauna. Daarnaast is een bezoek aan de sauna goed voor uw gezondheid. Spier- en gewrichtspijn worden verlicht maar ook verkoudheden kunnen worden voorkomen.

Welcome bij de Home Wellness van Mari

Traditionele sauna

Een sauna in huis levert gezondheidsvoordelen. De gezondheidsvoordelen van de traditionele sauna zijn wetenschappelijk bewezen. De saunawarmte, gevolgd door de afkoeling van het lichaam met koud water na saunagebruik, werken als een fitnesstraining voor de bloedvaten. Een van de manieren waarop ons lichaam zich ontdoet van gifstoffen is door te zweten. Dit versterkt het immuunsysteem en beschermt tegen o.a. griep en verkoudheid.

Infrarood sauna

Verschillende onderzoeken hebben al meerdere malen aangetoond dat infraroodstraling erg goed is voor het lichaam. De infraroodcabines van Mari zorgen voor ultieme ontspanning. Terwijl u de warmte tot u neemt, dringt de straling diep door in uw lijf waardoor u een boost krijgt. De straling zorgt ervoor dat schadelijke stoffen uit uw lichaam worden gevoerd, zonder dat u daar maar enige inspanning voor hoeft te doen. Hierdoor werkt u zonder inspanning aan uw conditie. De Infraroodcabine doet al het werk voor u.

Exclusive COllection

Custom Made by Mari
Maak een afspraak